logo Florence

Florence

Wij zijn Florence. Wij zijn ouderenzorg.

Florence in het MediVacature magazine

Nieuwste vacatures van Florence

Over Florence

Wij zijn Florence. Iedereen die ons nodig heeft, kan op ons rekenen. Wij staan altijd aan. We zeggen ja als het kan, en nee als het moet. We zijn doeners, doorzetters en doordenkers. We zijn de de passie van Monique. De ontwikkeling van Shanna. De motivatie van Linda. En het enthousiasme van Renee. We zijn een team. In goede en in slechte tijden. Van Rijswijk tot Loosduinen. Van Escamp tot Wassenaar. Wij zijn Florence. Wij zijn ouderenzorg. Sluit je aan bij Florence en bekijk onze vacatures.


"Toen ik klaar was met het VMBO zei m’n vader: is de zorg niets voor jou? Hij had gezien hoe ik omging met mijn dementerende opa in het verzorgingshuis. En hij kreeg gelijk. Ik begon in de thuiszorg, wat niet helemaal mijn ding was. Maar na een stage in een woonzorgcentrum."

Wij zijn Florence. Wij zijn ouderenzorg.

Florence is dé ouderenzorgorganisatie in Den Haag en omstreken. Wij leveren zorg bij de mensen thuis, in onze verpleeghuizen en woonzorgcentra. Bij ons vind je altijd een baan die bij je past. Lekker in je eigen buurt en in een team waar je blij van wordt. Ontdek welke kansen wij voor jou hebben. Scan de QR-code en kijk ook naar de verhalen van de collega’s van Bram. Volg ons op Instagram en Facebook. #wijzijnflorence, #teamflorence, #wijzijnouderenzorg

Algemene gegevens

Postadres
Postbus 1005
2280 CA Rijswijk

Website
www.florence.nl/werkenbij

Stages
Stages bij Florence

Vrijwilligerswerk
Vrijwilligerswerk bij Florence