logo Esdégé-Reigersdaal

Esdégé-Reigersdaal

Esdégé-Reigersdaal in beeld

Nieuwste vacatures van Esdégé-Reigersdaal

Busbegeleider, ODC De Carrousel

Esdégé-Reigersdaal Hoorn video

Basisarts

Esdégé-Reigersdaal Heerhugowaard video

(Cliënt)begeleider, Zuiderlicht

Esdégé-Reigersdaal Heerhugowaard video

Cliëntbegeleider, Fetura Extra

Esdégé-Reigersdaal Heerhugowaard video

(Cliënt)begeleider, Basiushof 3

Esdégé-Reigersdaal Heerhugowaard video

Medewerker beheer, Groen en Doen

Esdégé-Reigersdaal Heerhugowaard video

Praktijkondersteuner/Praktijkverpleegkundige (POH/PVK)

Esdégé-Reigersdaal Heerhugowaard video

2 Cliëntbegeleiders, De Saffier

Esdégé-Reigersdaal Hoorn video

Cliëntbegeleider, AC Sirius

Esdégé-Reigersdaal Heerhugowaard video

Senior cliëntbegeleider, De Klompenhoeve (woonboerderij)

Esdégé-Reigersdaal Egmond a\/d Hoef video

Over Esdégé-Reigersdaal

Een goed leven voor en met elkaar. Daar werken we aan bij Esdégé-Reigersdaal. Wij ondersteunen mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel. Dat doen we met hart en ziel.

Medemensen
Op ruim 200 locaties in de bovenste helft van Noord-Holland zijn wij er voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking. We bieden allerlei vormen van zorg en ondersteuning. Bij iemand thuis, op school of in een bedrijf of in één van onze voorzieningen.

Onze visie draait om zeggenschap en gelijkwaardigheid. We zien elkaar in de eerste plaats als medemensen. Medemensen die hun eigen beslissingen nemen. Daarom hebben onze cliënten de regie over hun leven en de ondersteuning die zij willen krijgen. Onze collega’s hebben de regie over hun werk en hoe zij die ondersteuning het beste kunnen bieden.


Tijd en ruimte om van betekenis te zijn


Werk je bij Esdégé-Reigersdaal, dan merk je datje veel vrijheid krijgt. Zo heb jij de tijd en ruimte om er te zijn voor onze cliënten. We vertrouwen op jouw persoonlijkheid, kennis, ervaring en toewijding om de cliënt en de situatie te lezen en de beste beslissingen te kunnen nemen.
Natuurlijk staan je directe collega’s en andere specialisten uit de organisatie altijd klaar om te helpen. Samen creëren we een veilige werkomgeving waarin je van grote betekenis bent voor je cliënten. Een omgeving waar jouw werkgeluk en dat van je collega’s cruciaal is. Dat heeft een goede invloed op het levensgeluk van onze cliënten.


Jouw ontwikkeling


Zoals je bij Esdégé-Reigersdaal sterke relaties opbouwt met je cliënten, zo streven we er ook naar om een sterke relatie op te bouwen met jou. We kijken graag samen met jou hoe je het beste tot je recht komt in je werk. En hoe je kunt groeien als je dat wil.


Volg je bij ons een traject voor werken en leren, dan kijken we graag hoe je na afronding van je opleiding bij ons verder kunt. Werk je als begeleider, dan kun je uitgroeien tot cliëntbegeleider of senior cliëntbegeleider. Misschien wil je wel aan de slag als clustermanager. Of misschien wil je hetzelfde werk blijven doen, maar dan met een andere doelgroep. Je kunt altijd aangeven wat je interessant vindt. We gaan graag met je in gesprek.

Algemene gegevens

Onderdeel
Werkplein

Telefoon
0226 – 33 23 47

Postadres
Postbus 1065
1700 BB Heerhugowaard

Website
www.werkenbijesdege-reigersdaal.nl

Stages
Stages bij Esdégé-Reigersdaal

Vrijwilligerswerk
Vrijwilligerswerk bij Esdégé-Reigersdaal