De Merwelanden

Thuis in toegewijde zorgcentrumBen jij thuis in toegewijde zorg?
De Merwelanden is een woon- en zorgcentrum in de Dordtse wijk de Merwedepolder. Bij de Merwelanden wordt een compleet pakket aan diensten geboden op het gebied van zorg en welzijn, van permanente verzorging en verpleging, tot zorg op afroep in de wijk. De Merwelanden heeft ca. 500 cliënten verspreid over kleinschalige woningen, zorgappartementen en seniorenwoningen. Wij bieden toegewijde zorg en ondersteuning die mensen in hun kracht brengt en vitaal houdt. De Merwelanden is een plek van ontmoeting, waar de mens ertoe doet.


De Merwelanden is een leuke en moderne organisatie, wij zijn trots op onze medewerkers! Jij maakt, samen met jouw enthousiaste collega’s, dagelijks het verschil voor onze cliënten. Door jouw liefde voor mensen en jouw beroep, jouw vakbekwaamheid en bezieling, zijn wij in staat om onze cliënten te ondersteunen bij een goed leven.


Maar ook jij bent belangrijk voor ons! Daarom krijg je zeggenschap en volop de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

 

"Door jouw liefde voor mensen, vakbekwammheid en bezieling, zijn wij in staat onze cliënten te ondersteunen bij een goed leven"

 


Wij maken graag kennis met jou!
Ben je enthousiast, gekwalificeerd en op zoek naar een leuke en afwisselende baan in de ouderenzorg? Dan maken wij graag kennis met jou!


Kijk voor onze vacatures op www.demerwelanden.nl

 

Haringvlietstraat 515

3313 EM Dordrecht

T: 078 616 32 22

logo

Gegevens De Merwelanden

Naam De Merwelanden

Onderdeel Personeelszaken

Postadres Haringvliestraat 515
3313 EM Dorecht

Telefoon 078-616 32 22

Website
www.demerwelanden.nl

Actuele vacatures van De Merwelanden

Vakantiewerk

De Merwelanden in 

Huishoudelijk medewerker

De Merwelanden in Dordrecht

Verzorgende IG

De Merwelanden in 

Helpende Plus

De Merwelanden in Den Haag

Lid Cliëntenraad

De Merwelanden in 

Verzorgenden IG

De Merwelanden in Dordrecht

Wijkverpleegkundige

De Merwelanden in Dordrecht

Verpleegkundigen

De Merwelanden in Dordrecht