Cardia

Hart voor zorg


In ons logo kun je een hart herkennen. Het symbool van menselijke gevoelens. Van liefde, warmte en geborgenheid. Dat is wat Cardia wil uitdragen.In ons logo kun je een hart herkennen. Het symbool van menselijke gevoelens. Van liefde, warmte en geborgenheid. Dat is wat Cardia wil uitdragen.

 

Cardia is een christelijke ouderenzorgorganisatie in Den Haag en Rijswijk.  We doen ons werk met bezieling, deskundigheid en plezier. Wij zijn een relatief kleinschalige organisatie met korte lijnen. Daardoor voelen onze cliënten en medewerkers zich persoonlijk gekend. We hebben een vijftal locaties voor wonen, zorg- en welzijnsverpleging en bieden thuiszorg en services aan wijkbewoners.

 

Missie en visie

Zorgzaam voor cliënten, met liefde voor ons werk en hart voor elkaar. Onze mensgerichte zorg is gebaseerd op het zogenoemde Planetree-zorgconcept. Dat richt zich op:

  • Betere zorg;
  • Een (financieel) gezonde organisatie met tevreden cliënten en medewerkers;
  • Een plezierige omgeving, die bijdraagt aan het welbevinden van onze cliënten.

 

Inspiratie

Ieder mens zoekt naar zingeving, inspiratie en houvast in zijn/haar leven. Wij verlenen zorg vanuit onze visie dat ieder mens uniek is en gewaardeerd wordt. Zorg die past bij de levenswijze en levensverhaal van onze cliënt. Hierdoor is er bijvoorbeeld ruimte en aandacht voor levensvragen in de laatste levensfase van onze cliënten en bewoners.


Bij Cardia is iedereen welkom. Wij respecteren verschillen in denken en geloven van onze bewoners, cliënten, medewerkers en vrijwilligers. Wèl verwachten we dat je onze identiteit en waarden respecteert. 

 

Open sollicitatie

Regelmatig hebben wij vacatures binnen onze organisatie (zie www.cardia.nl) op verschillende niveaus. Wij beschikken over een grote variatie aan werkplekken. 


Zo kun je aan de slag als zorg- of welzijnsmedewerker in een van onze locaties, maar ook binnen de wijkteams. Cardia heeft een 36-urige werkweek, maar het is ook mogelijk om parttime bij ons te werken, als vrijwilliger aan de slag te gaan of te werken op basis van een nul-urencontract of vakantiecontract.

 

Open sollicitaties zijn welkom via: 

werken@cardia.nl

 

Lees hier meer over Cardia Lees meer over Cardia

Gegevens organisatie

Naam
Cardia
Adres
Isabellaland 150
2591SL Den Haag
Telefoon
070 8008 600
Website
www.cardia.nl

Actuele vacatures

 

logo