Beweging 3.0

Aangenaam leven, werken & organiseren


Beweging 3.0 is een zorgorganisatie met waar aandacht en ambitie centraal. Een organisatie die meebeweegt met de wensen en vragen van klanten. Met aandacht voor haar medewerkers, met ruimte voor initiatieven en vernieuwing, met mogelijkheden om door te leren en door te groeien. Voor mensen, met mensen.Beweging 3.0 is in de regio Eemland met bijna 2.800 medewerkers en ruim 2.000 vrijwilligers een van de grootste zorgorganisaties in de regio Eemland. Je kunt er onder andere werken als verzorgende of verpleegkundige binnen de thuiszorg, maar ook binnen een van de verzorgings- of verpleeghuizen van Beweging 3.0. Beweging 3.0 bestaat uit 10 woonzorgcentra, 3 verpleeghuizen, 2 revalidatiecentra, diverse dagcentra en een groot aantal locaties in de wijk, van waaruit we wijkgericht werken. Met thuiszorg (verzorging en verpleging), maatschappelijk werk en welzijnsactiviteiten. Je vindt ons in de gemeenten Amersfoort, Baarn, Bunschoten/Spakenburg, Eemnes, Hoevelaken, Hooglanderveen, Leusden/Achterveld, Nijkerk, Soest/Soesterberg en Woudenberg.

 


Werken in de zorg?

Beweging 3.0, de naam zegt het al; we zijn in beweging. Onze missie is het leven voor mensen zo aangenaam mogelijk te maken. Daarmee beloven we nogal wat. En we maken het waar, samen met onze verzorgenden en verpleegkundigen. Daar hebben we méér mensen bij nodig, medewerkers die weten waar ze het over hebben. Met aandacht voor het welzijn van onze cliënten en vanzelfsprekend met uitstekende zorgkwaliteiten. Vertel ons dus wat jij zoekt en wie weet hebben we een leuke baan voor je.

 


Werken bij Beweging 3.0?

Als je werkt bij Beweging 3.0, krijg je dagelijks waardering van je cliënten. Werken bij Beweging 3.0 betekent dus méér dan alleen geld verdienen: het is fantastisch en belangrijk werk, waar je samen met je collega’s voor gaat. Er is altijd plek voor enthousiaste en ondernemende verzorgenden, verpleegkundigen en professionals in welzijn; mensen die hun vak verstaan. Je kunt kiezen voor parttime of fulltime werken. Onze zorgteams bestaat uit een vaste kern, aangevuld met flexibele medewerkers. Deze samenstelling zorgt ervoor dat we elkaar optimaal aanvullen en op deze manier kunnen wij onze bewoners de zorg bieden die nodig is. Ben je eenmaal aan het werk bij Beweging 3.0 dan zijn er volop mogelijkheden om naast je werk interne opleidingen te volgen, zodat je kunt doorgroeien binnen de organisatie.Werken bij thuiszorg van Beweging 3.0
In de thuiszorg werk je vanuit een klein wijkteam bij cliënten thuis. Je luistert naar je cliënten en biedt kwalitatieve zorg bij alleenstaande mensen, gezinnen, ouderen of jongeren. Achter elke voordeur gaat er een nieuwe wereld voor je open. Je komt soms in situaties terecht die je ter plekke zelf moet oplossen. Natuurlijk kun je voor goede raad en afstemming terecht bij je team, maar bij de cliënt thuis is het aan jou om de situatie vanuit je vak goed in te schatten en te handelen. Het betekent dat je een afwisselende, zelfstandige baan hebt met vrijheid en veel verantwoordelijkheid.Werken bij thuiszorg van Beweging 3.0?
In de thuiszorg werk je vanuit een klein wijkteam bij cliënten thuis. Je luistert naar je cliënten en biedt kwalitatieve zorg bij alleenstaande mensen, gezinnen, ouderen of jongeren. Achter elke voordeur gaat er een nieuwe wereld voor je open. Je komt soms in situaties terecht die je ter plekke zelf moet oplossen. Natuurlijk kun je voor goede raad en afstemming terecht bij je team, maar bij de cliënt thuis is het aan jou om de situatie vanuit je vak goed in te schatten en te handelen. Het betekent dat je een afwisselende, zelfstandige baan hebt met vrijheid en veel verantwoordelijkheid.Werken in één van de woonzorgcentra of verpleeghuizen van Beweging 3.0?
In de woonzorgcentra en verpleeghuizen wonen onze cliënten op somatische en psychogeriatrische afdelingen of -tijdelijk- op een revalidatieafdeling. Samen met je collega’s heb je oog voor het welzijn en de kwaliteit van leven van je cliënten. En het is vanzelfsprekend dat de zorg en het welzijn van de bewoners bij jou en je team in goede handen is.Flexibel werken bij Beweging 3.0?
Wanneer je als flexibele medewerker aan de slag gaat bij Beweging 3.0, heb je de vrijheid en de ruimte om je werk zelf in te delen. Je hebt als flexibele medewerker een hoofdteam, waar je je meeste diensten zal draaien, maar mag daarnaast ook bij een aantal andere locaties aan de slag. Zo hoor je toch bij een team en heb je daarnaast de afwisseling van verschillende werkgebieden. Mocht je al over een zorgdiploma beschikken, dan kan dit een prima bijbaan zijn naast je studie.Beweging 3.0 als werkgever?
Beweging 3.0 is een professionele werkgever die haar medewerkers naast de goede CAO-beloning ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden biedt. Bijvoorbeeld een fietsregeling, regeling voor reiskosten, opleidingsmogelijkheden en professionele begeleiding in het uitoefenen van je vak. En niet te vergeten het gratis medewerkerlidmaatschap van Beweging 3.0 bij Leef3.nu met alle daaraan verbonden voordelen. Beweging 3.0 is een erkend leerbedrijf en verzorgt jaarlijks verschillende opleidingen via de BBL- en BOL-leerroutes.Beweging 3.0 iets voor jou?
Dan gaan wij kijken welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen Beweging 3.0. Kijk eens op www.werkenbijbeweging3.nl voor onze actuele vacatures. En wil je solliciteren? Dat kan direct via onze site bij de door jou gekozen vacature! Jouw sollicitatie komt direct bij het juiste team terecht. Misschien wordt dat wel jouw team!


Beweging 3.0

Afdeling Human Resources

www.werkenbijbeweging3.nl

 

 


Lees hier meer over Beweging 3.0 Lees meer over Beweging 3.0

Gegevens organisatie

Naam
Beweging 3.0
Onderdeel
Werving & Selectie
Postadres
Postbus 2633
3800 GD Amersfoort
Website
www.beweging3.nl

Actuele vacatures

Verzorgende IG Nijenstede

Beweging 3.0 in Amersfoort

Verzorgende IG Wijkverpleging Soest Overhees

Beweging 3.0 in Amersfoort

Projectmedewerker Buurtbemiddeling

Beweging 3.0 in Amersfoort

Verzorgende IG bij St. Jozef Hooglanderveen

Beweging 3.0 in Amersfoort

Verzorgende IG Wijkverpleging Zielhorst

Beweging 3.0 in Amersfoort

Verpleegkundig Zorgconsulent bij De Liendert

Beweging 3.0 in Amersfoort

Verzorgende-C wijkverpleging Amersfoort Zuid

Beweging 3.0 in Amersfoort

MBO verpleegkundige in Soest

Beweging 3.0 in Soest

Zorgconsulent Sint Joseph Achterveld

Beweging 3.0 in Achterveld

Verzorgende IG bij team Baarn

Beweging 3.0 in Baarn

Verpleegkundige (niveau 5) bij Nijenstede

Beweging 3.0 in Amersfoort

Verzorgende IG bij WZC Sint Joseph Achterveld

Beweging 3.0 in Achterveld

Verzorgende IG voor verschillende locaties

Beweging 3.0 in Regio Amersfoort

Woonbegeleider Verpleeghuis de Lichtenberg

Beweging 3.0 in Amersfoort

Stages & opleidingen bij Beweging 3.0

 

Stages Klik hier voor stage overzicht
logo
© MediVacature. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op MediVacature zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie, commercialisatie of exploitatie van de op MediVacature geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (19-10-2017 00:07:31)
Bottrap