Bartiméus

Bartiméus ziet mogelijkheden in jou


Wij zijn Bartiméus; een organisatie die zich, samen met mensen die slechtziend of blind zijn, inzet om de kwaliteit van hun leven te verbeteren. Ook wanneer de visuele beperking samen gaat met een meervoudige beperking.Wij bieden onderwijs, diagnostiek en ambulante dienstverlening en woonvoorzieningen.

Bij Bartiméus in Doorn, Driebergen, Ermelo en Zeist wonen ongeveer 900 mensen met een visuele en vaak meervoudige beperking.

 

Bartiméus Wonen

Fijn wonen en je echt thuis voelen. Dat is een basisbehoefte van iedereen. Daarom biedt Bartiméus woningen met kleine groepen waar bewoners een leven leiden zoals thuis. Samen voeren de bewoners en de begeleiders een huishouden. De zorg, begeleiding en eventuele behandeling van Bartiméus die nodig is, sluit zo goed mogelijk aan op de (zorg)behoefte. Een zinvolle dagbesteding geeft gevoel van eigenwaarde. Daarom biedt Bartiméus ook een breed aanbod aan werkplaatsen en dagbesteding en activiteiten in vrije tijd. Onze woningen en werkplaatsen zijn bijzonder aangepast op een visuele beperking en hebben samen de uitstraling van een dorpskern. Bewoners hebben zoveel mogelijk eigen regie over hun leven en het bieden van ‘maatwerk’ is daarbij onze uitdaging.

 

Werken bij Bartiméus Wonen

Met een opleiding in een verzorgende of agogische richting (SPW, SPH of Verzorgende IG) en een flinke portie daadkracht kun je bij Bartiméus altijd terecht om te werken als Woonbegeleider, Begeleider Intensieve Zorg of Begeleider ‘Moeilijk Leesbaar Gedrag.’ Wij bieden ontwikkelingsmogelijkheden door een breed intern opleidingstraject. We vinden het belangrijk om van elkaar te leren. Daarom stimuleren we onderlinge kennisuitwisseling tussen collega’s van verschillende disciplines. We waarderen je eigen initiatief en vindingrijkheid hierin.

 

Je bent welkom!

Ben je een beetje nieuwsgierig geworden? Je vindt meer informatie op onze website en social media accounts. Enthousiast geworden? Stuur een mail naar ikwilstarten@bartimeus.nl en we nemen snel contact met je op!

 

INFOLIJN

0900 - 77 888 99

(lokaal tarief)

 

WEBSITE

www.bartimeus.nl

 

FACEBOOK

www.facebook.com/bartimeus

 

TWITTER

www.twitter.com/bartimeusnieuws

Lees hier meer over Bartiméus Lees meer over Bartiméus

Gegevens organisatie

Naam
Bartiméus
Postadres
postbus 340
3940 AH Doorn
Website
www.bartimeus.nl

Actuele vacatures

Flexibele Teamassistente

Bartiméus in Ermelo

Woonbegeleider 1 Achterhoeklaan

Bartiméus in Doorn

Begeleider logeerhuis

Bartiméus in Zeist

Team assistent

Bartiméus in Zeist

Flexkrachten

Bartiméus in Doorn, Driebergen, Zeist, Ermelo

Verpleegkundige

Bartiméus in Doorn

Medewerker BartimÃus Infolijn

Bartiméus in Zeist

Helpende

Bartiméus in Ermelo

Verzorgende

Bartiméus in Ermelo

Leerling VIG

Bartiméus in Ermelo

Oogarts

Bartiméus in Zeist

Stageplaatsen

Bartiméus in Doorn en Zeist

Begeleider Gehandicaptenzorg

Bartiméus in Doorn en Zeist

Stages & opleidingen bij Bartiméus

 

Stages Klik hier voor stage overzicht
logo