logo ASVZ

ASVZ

ASVZ laat mensen groeien.

ASVZ in beeld

ASVZ in het MediVacature magazine

Nieuwste vacatures van ASVZ

Over ASVZ

ASVZ laat mensen groeien. Dat geldt voor onze cliënten met een verstandelijke beperking, waarbij wij vooral in mogelijk heden denken. Maar het geldt zeker ook voor onze medewerkers, die de ruimte krijgen om hun werk zo goed mogelijk uit te voeren en zichzelf verder te ontwikkelen. Bij ASVZ kun je werken met (jong)volwassenen, ouderen, kinderen of complete gezinnen, in Midden- en Zuid-Holland en West- en Midden-Brabant. 

Naast de begeleiding op diverse woon- en dagbestedingslocaties bieden we bij ASVZ ook ondersteuning aan mensen of gezinnen die zelfstandig wonen. Om goed te kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen en specifieke vragen van cliënten, kun je bij ons diverse opleidingen en trainingen op maat volgen.

Daarnaast bieden we verschillende in- en externe opleidingsmogelijk heden waarmee je jouw carrière perspectief vorm kunt geven. Of het nu om de inhoud van je werk, je ontwikkeling of je loopbaan gaat; we bekijken graag samen met jou de mogelijkheden. Want jij bent er voor onze cliënten, dus zijn wij er voor jou.


Ontdek meer over ons werk en jouw mogelijkheden op werkenbijasvz.nl.

Algemene gegevens

Telefoon
0184-491935

Postadres
Postbus 121
3360AC Sliedrecht

Website
www.werkenbijasvz.nl

Stages
Stages bij ASVZ

Vrijwilligerswerk
Vrijwilligerswerk bij ASVZ