logo ActiVite

ActiVite

Zorg die bij je past

Nieuwste vacatures van ActiVite

Projectleider

ActiVite Leiderdorp

Thuisbegeleider

ActiVite Werkgebied ActiVite

Begeleider Ontmoetingscentrum

ActiVite Alphen aan den Rijn

Verzorgende IG | Thuiszorg

ActiVite Nieuwveen, Langeraar en Zevenhoven

Helpende Plus | Thuiszorg

ActiVite Nieuwveen, Langeraar en Zevenhoven

Over ActiVite

Bij ActiVite sta jij op 1 🏆

Zonder jou geen goede zorg! Jij maakt het verschil voor onze cliënten en bewoners. Daarom sta jij op bij ons op 1 en dat laten we ook merken. Bij ActiVite zorgen we goed voor jou.


Werken zoals jij dat wilt 📋
We hebben een breed zorgaanbod. Hierdoor kun je makkelijk switchen tussen thuiszorg en verpleeghuiszorg. En je kunt kiezen of je vast  of flexibel wilt werken. Wij houden zoveel mogelijk rekening met jouw wensen en zogen voor een fijne werkomgeving.


Doorgroeien en doorleren 🌱
Wil je doorleren via onze eigen ActiVite Academie, bijvoorbeeld via een BBL-traject of studie HBO-V? Wil je je specialiseren binnen een van onze expertises? Bij ActiVite kan het!  

Dit maakt ons uniek

ActiVite heeft als enige in de regio Zuid-Holland Noord een compleet aanbod van passende zorg, behandeling en ondersteuning: verpleeghuiszorg, (gespecialiseerde) wijkverpleging, palliatief (terminale) zorg, verzorging, huishoudelijke ondersteuning, thuisbegeleiding en dagbesteding in onze ontmoetingscentra. Zo krijgen onze cliënten op ieder moment de zorg die bij hen past en heb jij de keuze uit heel veel banen en afwisseling in je werk. Wil je doorgroeien? Bij ons vind je volop mogelijkheden hiervoor. Heb je behoefte aan een luisterend oor? Wij zijn er voor jou, want bij ActiVite doen we het SAMEN. Dat bij elkaar is het unieke van ActiVite.  

Zo doen we dat bij ActiVite!

Onze aanpak blijkt goed uit onze kernwaarden:  

Wees actief: wacht niet af, maar ga proactief op zoek naar de oplossingen voor passende zorg; nu en in de toekomst.
Heb lef: toon initiatief, pak je verantwoordelijkheid en ga complexe vraagstukken hierbij niet uit de weg. Durf moedige keuzes te maken als dat nodig is.
Wees uniek: ons aanbod in de regio is uniek en als medewerker kun je bij ons je unieke zelf zijn. De zorgvraag van elke cliënt en bewoner is persoonlijk en uniek en die beantwoorden wij met de best passende zorg.
Doe het samen: trek samen op met collega’s, cliënten, bewoners, hun omgeving en relevante partners voor de best passende zorg.  

Spreekt dit je aan?

Praat dan gewoon eens met onze recruiter over jouw mogelijkheden bij ActiVite. Bel of app naar 06-15638575 of mail naar werkenbij@ActiVite.nl. Tot snel!

Algemene gegevens

Onderdeel
Recruitment

Telefoon
06-15638575

Postadres
Postbus 149
2350 AC Leiderdorp

Website
www.activite.nl

Stages
Stages bij ActiVite

Vrijwilligerswerk
Vrijwilligerswerk bij ActiVite