Abrona

Abrona in het kort
Abrona is een christelijke organisatie voor dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking. Zo’n 1800 medewerkers streven ernaar in hun werk tot uitdrukking te brengen dat mensen met een verstandelijke beperking mensen zijn met mogelijkheden, die bovendien een zinvolle functie in de maatschappij kunnen vervullen. De nadruk ligt dan ook, waar dat mogelijk is, op ontplooiing.
 
Het zorgaanbod is bijzonder breed en de dienstverlening is flexibel. Zowel kinderen als volwassenen kunnen bij Abrona terecht voor onder meer wonen, logeren, dagopvang, naschoolse opvang, noodopvang, maaltijden, training en thuiszorg. Ongeveer 2000 mensen met een verstandelijke beperking maken gebruik van deze diensten. De woonvoorzieningen, de dagbestedingscentra en de bedrijfsmatige projecten van Abrona zijn verspreid over de hele provincie Utrecht.
 
Abrona heeft een aantal bedrijfsmatige projecten waar mensen met een verstandelijke beperking werken, zoals een hotel, een restaurant, een winkel en een kunstuitleen. De functie van deze projecten is om de ontmoeting tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking te bevorderen.
 
Net als in veel andere bedrijfstakken kunnen zorginstellingen een kwaliteitskeurmerk krijgen. Als ze voldoen aan een fors aantal criteria, krijgen ze het HKZ-certificaat. Abrona is er in geslaagd dit certificaat te behalen!
 
Meer informatie over Abrona vind je op: www.abrona.nl

Werken bij Abrona
Werken bij Abrona betekent ruimte voor ontmoeting, ontwikkeling en ontplooiing. Bij Abrona kun je jouw professionaliteit inzetten om écht iets te betekenen voor mensen.

Abrona heeft een specifieke deskundigheid opgebouwd voor haar verschillende doelgroepen: ouderen, jongeren, cliënten met ernstige gedragsproblemen en cliënten met een bijkomende stoornis in het autistische spectrum. Werken bij Abrona betekent daarom ook, dat jij volop de gelegenheid krijgt om jouw specifieke kennis en vaardigheden op het gebied van deze doelgroepen optimaal in te zetten. Abrona heeft een zeer ruim aanbod aan opleidingen, zowel in- als extern. Medewerkers worden bij de uitvoering van hun werkzaamheden bovendien ondersteund door een groot aantal professionals.
 
Naast een prettige werkomgeving met veelal kleinschalige woonvormen, kent Abrona een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Kijk voor meer informatie en ons vacatureaanbod op www.werkenbijabrona.nl.

Abrona
Amersfoortseweg 56
3712 BE Huis ter Heide
Tel. (0346) 35 92 60
Internet: www.abrona.nl
Internet: www.werkenbijabrona.nl

Flexbureau (invalwerk en flexibele diensten)
Tel. (0346) 35 92 77

Lees hier meer over Abrona Lees meer over Abrona

Gegevens organisatie

Naam
Abrona
Onderdeel
HR
Postadres
Amersfoortseweg 56
3712 BE Huis ter Heide
Telefoon
088 201 92 60
Website
www.abrona.nl

Actuele vacatures

Begeleider C Sterrenberglaan 10: 28-32 uur

Abrona in Huis ter Heide

Flexibel inzetbare Begeleider C Jupiterhof

Abrona in Huis ter Heide

Begeleider C Zonnelaan 100: 24-32 uur

Abrona in Huis ter Heide

Ervaren Gedragskundige gezocht: 28 uur

Abrona in Huis ter Heide

Begeleider C Sterrenberglaan 70: 32-36 uur

Abrona in Huis ter Heide

VIG-er met groeipotentie (28-32 uur)!

Abrona in Huis ter Heide

 

logo