logo Aafje

Aafje

Kies jij voor de beste werkgever?

Aafje in beeld

Aafje in het MediVacature magazine

De tweeling Demi en Nina van der Waal (24) werken allebei als wijkverpleegkundige bij Aafje. Ze zijn op hetzelfde moment  gestart bij locatie Reyerheem in Ridderkerk. Na een uitstapje in  het ziekenhuis zijn ze weer terug bij Aafje. “Het stukje persoonlijke aandacht vond ik bij de thuiszorg.”

Paplepel
De liefde voor de zorg is de twee dames met de paplepel ingegoten. “Onze moeder werkt als verzorgende in de thuiszorg. Dus eigenlijk zijn we van jongs af aan bekend met het beroep. We keken naar een geschikt bijbaantje. Zo kwamen we uit bij Reyerheem, waar we allebei meededen aan een zomerproject. We waren daar helpende en hadden het erg naar ons zin”, aldus een enthousiaste Nina. 

Ziekenhuis?Demi vertelt: “We hebben allebei hbo-v gestudeerd. Het is een brede opleiding waar je alle kanten mee op kunt. Nina is in 2021 afgestudeerd, ik afgelopen zomer. De eerste twee jaar van onze opleiding hebben we nog een bijbaan gehad bij Reyerheem.” De twee dames twijfelden nog of ze in het ziekenhuis of in de thuiszorg wilden werken. Nina: “Toen stond het ziekenhuis nog op nummer 1. Demi ging aan de slag in het Albert Schweitzer Ziekenhuis en ik in het Erasmus.”

Nieuwste vacatures van Aafje

Vakantiemedewerker wasserij

Aafje Rotterdam video

Chauffeur

Aafje Rotterdam video

Medewerker klantenservice

Aafje Rotterdam video

HBO Verpleegkundige intramuraal

Aafje Rotterdam video

Praktijkopleider GZ psycholoog

Aafje Rotterdam video

Senior Projectleider ICT

Aafje Rotterdam video

Longverpleegkundige

Aafje Rotterdam video

Ergotherapeut 1e lijn

Aafje Rotterdam video

Over Aafje

Bij Aafje kunnen mensen terecht voor verschillende soorten zorg aan huis. Als zelfstandig thuis wonen niet meer gaat, kunnen zij wonen in één van onze verzorgings- of verpleeghuizen. Heeft iemand een operatie achter de rug? Dan bestaat de mogelijkheid om bij Aafje te revalideren. Daarnaast biedt Aafje diverse diensten en producten op het gebied van welzijn.

Kom jij het Aafje team versterken? Dan kies je voor werk dat er écht toe doet. Alles in ons werk is erop gericht om klanten hun eigen leven te laten leiden. Het leven zoals zij dat het liefste willen. Wij bieden jou waardering, afwisselend werk, ruimte voor ontwikkeling, goede arbeidsvoorwaarden en prettige collega’s. Aafje wil het beste in jou naar boven halen en biedt je de ruimte om invulling te geven aan jouw ambities.

Medewerkers waarderen Aafje voor de derde keer op rij als ‘Beste Werkgever’ (2022-2023). Zij zijn dik tevreden met Aafje als werkgever. Vooral op het openstaan voor suggesties en ideeën van medewerkers, werkplezier, je veilig en thuis voelen en jezelf kunnen zijn, scoort Aafje beduidend hoger dan andere organisaties. Werken bij Aafje is dus hartstikke leuk. Daar zijn wij erg trots op.

Vast of flexibel
Ben je op zoek naar een vaste baan? Bij Aafje ben je van harte welkom. We kijken graag samen naar wat er mogelijk is. Zo kan je ook aan de slag als flexibele kracht, al vanaf drie uur per week. Jij bepaalt dan zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt. Klanten kunnen op jou en je collega’s rekenen in Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Zwijndrecht, Dordrecht, Hendrik-Ido Ambacht, Barendrecht, Albrandswaard of Ridderkerk.


Heb jij net je diploma behaald? Bijvoorbeeld (wijk) verpleegkunde (hbo of mbo), verzorgende IG of helpende? Wij hebben leuke functies voor je in de thuiszorg, in één van onze huizen of revalidatielocaties. Bovendien kan je bij Aafje nog volop leren. Lees bijvoorbeeld het artikel over de wijkverpleegkundigen Demi en Nina van der Waal op pagina 28. Na een uitstapje in het ziekenhuis is de tweeling weer terug bij Aafje.


Waar ga jij straks aan de slag?
Zorg bij de klant thuis
Ga jij straks aan de slag in de thuiszorg? Dan help je klanten bijvoorbeeld met persoonlijke verzorging of specialistische verpleging. Wil jij klanten graag helpen aan een schoon huis? Dan versterk jij het team huishoudelijke ondersteuning.

Wonen
In Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Ridderkerk hebben we meerdere verzorgings- en verpleeghuizen. Hier wonen mensen die bijvoorbeeld 24 uur per dag persoonlijke verzorging en verpleging nodig hebben of die geheugenproblemen hebben. Ook zijn er huizen die mogelijkheden bieden voor kortdurende zorg, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname.

Revalideren
In de revalidatielocaties kunnen onze gasten, bijvoorbeeld na een operatie, revalideren. Onder professionele begeleiding van een behandelteam en zorgteam worden gasten klaargestoomd om zo snel mogelijk weer naar huis te kunnen.

Benieuwd naar de actuele vacatures?
Kijk op www.werkenbijaafje.nl of bel met één van onze recruiters: 088 8 231 088.

 

Algemene gegevens

Onderdeel
Aafje Werving & Selectie

Telefoon
088 8231 088

Postadres
Postbus 8604
3009 AP Rotterdam

Website
www.werkenbijaafje.nl

Stages
Stages bij Aafje

Vrijwilligerswerk
Vrijwilligerswerk bij Aafje