Aafje

Word jij mijn nieuwe collega?


Werken in de ouderenzorg is spannender dan je denkt. Jij wilt toch ook werk dat er écht toe doet?Kies je voor Aafje? Dan kies je voor belangrijk en afwisselend werk. Alles in ons werk is erop gericht om mensen hun eigen leven te laten leiden. Het leven zoals zij dat het liefste willen. 

 

Doe je mee? Wij bieden jou waardering, ruimte voor ontwikkeling, goede arbeidsvoorwaarden en prettige collega’s. 

 

Thuiszorg, huizen & zorghotels

Samen met je collega’s sta je klaar voor onze thuiszorgklanten, voor bewoners in verzorgings- en verpleeghuizen of voor gasten in de zorghotels.

 

Regio Rotterdam

Klanten kunnen op jou en je collega’s rekenen in Rotterdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Barendrecht, Albrandswaard of Ridderkerk.

 

Zorgfuncties

Heb jij net je diploma behaald als verpleegkundige (hbo of mbo), verzorgende IG of helpende? Wij hebben leuke functies voor je! En bovendien kan je bij Aafje nog volop leren.

Ben je op zoek naar een vaste baan? Dat kan bij Aafje. Maar je kan ook aan de slag als flexibele kracht, vanaf 3 uur per week. Jij bepaalt dan zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt. 

 

Benieuwd naar de actuele vacatures? 

Kijk op www.werkenbijaafje.nl of bel Aafje werving & selectie: 088 8 231 088

 

 

Aafje werving & selectie

088 8 231 088

solliciteren@aafje.nl

www.werkenbijaafje.nl

Lees hier meer over Aafje Lees meer over Aafje

Gegevens organisatie

Naam
Aafje
Onderdeel
Aafje Werving & Selectie
Postadres
Postbus 8604
3009 AP Rotterdam
Telefoon
088 8231 088
Website
www.werkenbijaafje.nl

Actuele vacatures

Geen vacatures gevonden

Stages & opleidingen bij Aafje

 

Stages Klik hier voor stage overzicht
Opleidingen Klik hier voor opleidingen overzicht
logo
© MediVacature. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op MediVacature zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie, commercialisatie of exploitatie van de op MediVacature geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (19-10-2017 00:07:42)
Bottrap