Reinier de Graaf biedt opleidingskansen voor hbo-v

Reinier de Graaf biedt opleidingskansen voor hbo-v

Heb jij nog goede voornemens voor het nieuwe jaar? Bij Reinier de Graaf bieden we verschillende mogelijkheden om je als verpleegkundige verder te ontwikkelen. Zo kun je bij ons binnen het ziekenhuis een complete hbo-v opleiding beginnen of overstappen vanuit je huidige hbo-v opleiding. De vacatures voor de opleidingsplaatsen staan vanaf januari 2017 online, dus wees er snel bij.

Voor verpleegkundigen die binnen ons ziekenhuis werken, bieden we een verkort opleidingstraject (2,5 jaar) tot hbo-verpleegkundige. De opleiding start in september 2017, is volledig in company en wordt in samenwerking met hogeschool Avans Plus gegeven. De opleiding is duaal, dus je werkt en leert tegelijk.

Voorwaarde voor toelating tot onze hbo-v opleiding is dat je ten minste één jaar werkervaring hebt als gediplomeerd verpleegkundige. Ook moet je werkzaam zijn binnen ons ziekenhuis op het moment dat de opleiding start. De opleiding zelf begint in september 2017.

Je kunt onze opleiding ook volgen als je al ergens anders in voltijd of deeltijd een hbo-v opleiding volgt. Het grote voordeel van leren bij Reinier de Graaf is dat je tijdens je studie al direct werkervaring op kunt doen. Voorwaarde voor toelating is dat je bij de start van onze in company opleiding in september 2017 beschikt over een propedeuse van je huidige opleiding.

Neem voor meer informatie een kijkje op de website van Reinier de Graaf.