De week van Muziekids

De week van Muziekids

Hilversum 2014: De eerste ‘Week van Muziekids’.

 

Doel van onze actie was, om tijdens deze week zoveel mogelijk geld op te halen om stichting Muziekids te steunen en daarmee ook onze eerste actieve Muziekids Studio’s in Blaricum en Tilburg, ‘On Air’ te houden.

 

Scholen, horecagelegenheden, sportclubs en bedrijfsleven van Hilversum organiseerden daarvoor allerlei leuke acties.

 

Op de laatste dag van deze Week van Muziekids waren er swingende concerten op het Marktplein en kop van de Groest. Bekende namen als onder andere Bo Saris, speelden samen met jonge muzikanten. Ook gaven een aantal populaire Dj’s acte de présence. Hoogtepunt en prachtig slotakkoord van het festival was het live optreden van Nick & Simon.

 

Wat ooit begon als een mooi idee en toekomstdroom van een klein groepje mensen is inmiddels aan het uitgroeien tot een prachtige club van vaste medewerkers en vrijwilligers. Die droom wordt nu steeds meer werkelijkheid met onze huidige Muziekids Studio’s in Blaricum, Tilburg, Almere, Hilversum en straks ook in Beverwijk en Utrecht.

 

Van maandag 31 oktober t/m vrijdag 4 november aanstaande is de 2e editie van ‘De Week Van Muziekids‘ met dezelfde opzet als het eerste succesvolle programma en een afsluitend benefietconcert.

 

Meer informatie over de Week van Muziekids lees je hier.