Zorgbanenmarkt TMI - op carrièrereis in binnen- en buitenland

Zorgbanenmarkt TMI - op carrièrereis in binnen- en buitenland

Zorgbanenmarkt TMI: 16 november 2016

 

De banenmarkt biedt jou als verpleegkundige, paramedicus of arts de mogelijkheid om meer kennis op te doen ter voorbereiding op een volgende stap in het buitenland of het aangaan van een nieuwe baan in Nederland. Tijdens dit evenement krijg jij de mogelijkheid om workshops te volgen en vragen te stellen aan onze experts. Wil je toch liever luisteren naar een gastcollege? Tijdens de gastcolleges komen drie inspirerende gastsprekers die hun persoonlijke ervaringen delen over werken bij TMI. Kortom, je hoeft je niet te vervelen op het evenement! Het bezoeken van de banenmarkt is overigens geheel gratis en vrijblijvend!

 

De programmaonderdelen
Gedurende het evenement presenteren wij de smaken van de diverse landen en disciplines. Hierbij kan je informatie krijgen over het land of vragen stellen aan de experts. Landen die aan bod komen:

  • Suriname
  • Antillen
  • Engeland
  • Ierland
  • Zwitserland
  • Duitsland
  • Nederland


Hoe bereid jij je voor op een sollicitatie? Hoe kan jij jouw cv het best opstellen? Tijdens de workshops kan jij checken waar je sterke of zwakke punten liggen en krijg jij feedback op hoe je dit het beste kan verbeteren.

 

CV check
Vergeet niet je CV mee te nemen! Tijdens de CV check ontvang jij feedback van de recruiters waarmee jij je CV kunt verbeteren.

 

Solliciteren: ins en outs
Tijdens deze workshop leer jij hoe je jezelf het best kan voorbereiden op een sollicitatie.
Je krijg informatie over alle ins en outs en de ruimte om vragen te stellen.

 

Speeddate
Tijdens de speeddate kom je tegenover verschillende experts te zitten. Zij kunnen je alles vertellen over werken in het binnen-en buitenland. Met deze workshop krijg je een goed beeld van de mogelijkheden die TMI voor jou kan bieden.

 

Gastsprekers
Tijdens de gastcolleges komen inspirerende gastsprekers hun verhaal vertellen over werken in het buitenland en hun ervaringen met (flexibel) werken bij TMI. Voor de gastcolleges zijn drie rondes ingepland.

 

Voor wie?
De banenmarkt wordt georganiseerd voor iedereen die meer wil weten over detacheren in de zorg. Van verpleegkundigen, paramedici, farmacie, ambulance tot aan studenten die in het laatste jaar van hun opleiding zitten.

Meer over de Zorgbanenmarkt bij TMI? Klik hier