De Zorgmarathon 2016

De Zorgmarathon 2016

De Zorgmarathon is een groots evenement voor teams van medewerkers uit de sector Zorg, Welzijn & Sport,waarbij vitaliteit en plezier voorop staan. Dit alles onder het motto ‘samen de zorg in beweging brengen’.

 

Na het grote succes van de afgelopen jaren, vindt op vrijdag 23 september 2016 de negende landelijke Zorgmarathon plaats. In 2LeeTowers015 hadden zich ruim 170 teams ingeschreven met samen meer dan 1600 lopers. In 2016 gaan we de genoemde cijfers verbeteren! En dit jaar met medewerking van niemand minder dan Lee Towers. Lee zal het evenement feestelijk afsluiten! Dit wordt mede mogelijk gemaakt door Harting Bank en Medipoint!

 

De Zorgmarathon is een estafetteloop voor medewerkers en bestuurders uit de zorg. Op het Sportcentrum Papendal gaan teams van maximaal 10 lopers de uitdaging aan om samen 42 kilometer en 195 meter te lopen.

 

Het evenement is voor zowel ervaren als beginnende lopers. Dit jaar is er weer gekozen om samen te lopen voor één goed doel: “Fonds verstandelijk gehandicapten!”.

 

Doe vooral mee! Lopen houdt je niet alleen lichamelijk fit, maar ook geestelijk gezond. Bovendien stimuleert het de collegialiteit en is het gewoon heel erg leuk om mee te doen! En je loopt ook nog eens voor het goede doel.

 

Heb je een team bij elkaar? Meld je binnenkort dan snel aan. We zien je graag op 23 september 2016!

 

Heb je nog niet eerder meegedaan, bekijk dan onderstaande filmpje om een indruk te krijgen van de laatste editie van de Zorgmarathon.

Bron: Zorgmarathon