HVO-Querido vernieuwt: één organisatie, één uitstraling

HVO-Querido vernieuwt: één organisatie, één uitstraling

HVO-Querido vernieuwt: één organisatie, één uitstraling. Al verloopt je leven nog zo grillig, met ups and downs, HVO-Querido vormt een fundament waarop je kunt terugvallen. Dat is de korte en pakkende uitleg die de ontwerper bij ons nieuwe logo geeft. En inderdaad: we vormen al bijna 120 jaar een stevig baken in de stad. We blijven dat doen. In de komende jaren kunnen kwetsbare Amsterdammers, Haarlemmers en inwoners van Haarlemmermeer blijven rekenen op ons brede zorgaanbod. Wel brengen we er nog duidelijker richting in aan. 


De kwaliteit van onze zorg bouwen we verder uit, net als de ondersteuning aan onze zorgprofessionals. HVO-Querido is daarnaast een lerende organisatie die werk maakt van kennisontwikkeling en innovatie, niet in de laatste plaats op IT-gebied. We behouden onze kleurrijke achtergrond, en ons vertrouwen in mensen. Ook dat zie je terug in onze nieuwe huisstijl: in alle uitingen laat HVO-Querido zich kennen als één organisatie die staat voor het samen doen, voor gelijkwaardigheid, en voor lef. Want dat kun je ons als streetwise organisatie met stevige ambities in Amsterdam en omgeving toch niet ontzeggen.

Wil jij meer weten over werken bij HVO-Querido? Bekijk de organisatiepagina via medivacature.nl/organisaties/hvo-querido en voor de vacatures op medivacature.nl/vacatures/hvo-querido.