Wil jij met ons een droom waarmaken?

Wil jij met ons een droom waarmaken?

Wij, de leden van de Jostiband Orkest, hebben het ver geschopt. Iedereen kent ons. En dat is allemaal gekomen door het maken van muziek. Door de muziek hebben we ontdekt dat wij meer kunnen dan we dachten. Bovendien laten we met de Jostiband ook anderen zien dat mensen met een beperking heel veel kunnen bereiken. Daar zijn we trots op!

 

Dit jaar bestaan we 50 jaar, en we hebben een droom: we willen een concert geven in een van de grootste concertzalen van Nederland. Dan kunnen we aan zoveel mogelijk mensen laten zien wat muziek voor mensen met een beperking kan doen.

 

We organiseren ons jubileumconcert zelf. Dat doen we samen met onze medecliënten en begeleiders van Ipse de Bruggen, de organisatie waar ons orkest bij hoort.

 

De verjaardag van het Jostiband Orkest wordt groots gevierd. Met een optreden op 5 september in de Ziggo Dome.

 

Natuurlijk is het feest pas echt compleet als de zaal vol zit met cliënten, medewerkers en vrijwilligers van Ipse de Bruggen.

 

Gratis kaarten
Alle cliënten, medewerkers en vrijwilligers van Ipse de Bruggen zijn uitgenodigd voor het jubileumconcert van de Jostiband op 5 september.

 

Geef je vóór 1 februari op en je hebt recht op één gratis plekje in de Ziggo Dome. Reserveer hier jouw gratis kaart.

 

Losse kaartverkoop
Je kunt pas vanaf half april kaarten kopen. Geef je op voor de nieuwsbrief, dan hoor je als eerste van ons, wanneer de losse kaartverkoop start. Pas op! Koop geen kaarten via andere websites. Er zijn namelijk ook nep kaarten in omloop. Zie: weetwaarjekoopt.nl.

 

Meer lezen over de droom van de Jostiband? Bekijk de website hier.