ďHet contact met de cliŽnten is altijd oprecht en eerlijk.Ē

ďHet contact met de cliŽnten is altijd oprecht en eerlijk.Ē

Nanda van de Berg, meewerkend teamcoördinator op woonlocatie Karveel zit goed op haar plek.

De cliënten van zorgorganisatie Triade in Flevoland hebben allemaal een ding gemeen: ze hebben een verstandelijke beperking of een psychische problematiek.

Voor de begeleiders van de cliënten is geen enkele dag hetzelfde. Op zich natuurlijk al een leuk aspect van het werk, maar de grote uitdaging is vooral dat medewerkers van Triade voor een groot deel hun eigen professionele
keuzes maken. Een heel bewuste keuze van de organisatie; medewerkers die meer eigen keuzes maken, vanuit hun eigen professionele inzichten, functioneren beter en verhogen daarmee de kwaliteit van het leven van de cliënt. Nanda van de Berg weet daar inmiddels alles van. “Ik ervaar veel vrijheid in mijn werk.”
Veel medewerkers van Triade voelen zich goed thuis in de organisatie en blijven dan ook een langere periode voor Triade werken. Nanda: “Ik werk al sinds 1997 bij Triade. Ik ben begonnen op zorggroepen met cliënten met een laag niveau, maar inmiddels zet ik me in voor mensen met een GGZ-problematiek. Daar ben ik op mijn plek. Binnen Triade kon ik goed doorgroeien en kreeg ik veel mogelijkheden. Ik ben nu meewerkend teamcoördinator op twee van de woningen. Ik ervaar veel vrijheid in mijn werk, korte lijntjes en een goede afstemming met de manager. In de samenwerking binnen het team is vertrouwen erg belangrijk.”


Ben jij net als Nanda op zoek naar een toekomst in een baan met ruimte voor ontwikkeling en eigen initiatief? Bezoek onze website www.triade-flevoland.nl/werkenbij voor meer informatie of check Triade Flevoland VG-GGZ op YouTube voor een filmpje over werken in deze branche. Je kunt ook direct contact met ons opnemen via e-mail op sollicitatie@triade-flevoland.nl.


Er kan veel meer. Want samen kunnen we meer.


Dit is een artikel van Triade uit het MediVacature carrièremagazine.


Wil jij meer weten over werken bij Triade? Bekijk de organisatiepagina van Triade of bekijk de vacatures van Triade.