Spring uit de lente, word zomerkracht in de zorg

Spring uit de lente, word zomerkracht in de zorg

Ben je afgestudeerd en op zoek naar een baan? Of heb je vakantie en ben je op zoek naar vakantiewerk? De beste baan in de Zorg dat fixen we samen met jou!


Luba heeft diverse Zorg vacatures in Den Haag, Voorburg, Wassenaar, Rijswijk, Delft, Leiderdorp en Voorschoten. Wij bieden jou kansen om ervaring op te doen bij diverse bedrijven in de ouderenzorg. Wij vinden het belangrijk dat er de juiste match is tussen jou en het bedrijf. Daarom gaan we samen met jou kijken welk bedrijf het beste bij jou past.
Wij verwachten veel verantwoordelijkheid van je en uiteraard word je hiervoor beloond met een marktconform salaris die wekelijks wordt uitbetaald en bij goed functioneren heb je kans om langer dan september te blijven!


Wij fiksen de beste baan voor jou

Je reageert via onze website op de vacature en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Daarna kom je bij ons op intake en leren wij jou, jouw talenten en wensen beter kennen. Direct stellen we je voor bij een of meer van onze opdrachtgevers. Daarna plannen we direct een gesprek in bij de opdrachtgever.
Is het een match? Dan kom je bij ons een contract tekenen of je gaat direct op contract bij het bedrijf.


Meer weten?

Nieuwsgierig geworden? Of heb je vragen? Wij staan voor je klaar!
Neem contact op met onze intercedenten van Luba Den Haag Zorg: (070) 345 32 52 of denhaag@lubazorg.nl.
Of met de intercedenten van Luba Rotterdam Zorg: (010) 404 77 62 of rotterdam@lubazorg.nl.