Werken in de zorg is tof!

Werken in de zorg is tof!

Zorggroep Apeldoorn en omstreken omvat een aantal in Apeldoorn en omstreken bekende locaties. Wij werken vanuit een eenduidige zorgvisie en bieden veel gespecialiseerde vormen van wonen, zorg, behandeling, service en activiteiten, aan zowel jongeren als ouderen. Wij zijn HKZ gecertificeerd en werken constant aan kwaliteitsverbetering voor onze cliënten.


Een aantrekkelijke werkgever

Wij werken op diverse locaties in en rond Apeldoorn (Casa Bonita, Mandala, Woonhaven, Randerode, Het Zonnehuis en De Vier Dorpen). Er zijn ruim 1400 medewerkers en 900 vrijwilligers werkzaam voor zowel jongere als oudere cliënten, in de meest uiteenlopende beroepen in de zorg of in ondersteunende diensten. Onze locaties liggen in de schitterende provincie Gelderland op de Veluwe, niet alleen in Apeldoorn maar ook in omliggende gemeenten of dorpen zoals Beekbergen, Brummen, Eerbeek, Twello. Wij hebben de naam een aantrekkelijke werkgever te zijn die zich inspant inspirerend werk te bieden in een veilig en prettig klimaat. Wij kenmerken ons door ontwikkeling, die van medewerkers flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid vraagt. Goede arbeidsvoorwaarden maken hier onderdeel van uit, evenals goede arbeidsomstandigheden. Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf en bieden jaarlijks verschillende opleidingen aan via BOL en BBL route (niveau 3 t/m 5). En als je eenmaal werkzaam bent bij ons leer je iedere dag op je werkplek en hangt het van jezelf af in hoeverre je je kunt doorontwikkelen in je vakgebied. Wij bieden je de kans hiervoor.

Het leven bestaat niet alleen uit werken
Tegelijkertijd realiseren wij ons ook dat het leven niet alleen uit werken bestaat. Er zijn weinig zorgcentra met zo’n actieve personeelsvereniging, waarmee je voordelig kunt reizen, film en theater kunt bezoeken en kunt deelnemen aan avondjes ontspanning of sportieve activiteiten.

“Er zijn weinig zorgcentra met zo’n actieve personeelsvereniging, waarmee je voordelig kunt reizen, film en theater kunt bezoeken en kunt deelnemen aan avondjes ontspanning of sportieve activiteiten.”


Lees het gehele artikel uit het MediVacature carrièremagazine op de organisatiepagina van Zorggroep Apeldoorn en Omstreken.