De weg terug - 3e Kessler film

De weg terug - 3e Kessler film

Na bijna een jaar voorbereiding, filmen en bewerken is het zo ver: de 3e Kessler film 'De weg terug' is gereed! Vier (voormalige) cliënten van de Kessler Stichting vertellen over hoe zij bij ons terecht zijn gekomen en hoe hun leven er intussen voor staat.

Dinsdagochtend 27 oktober ging de film in première. Samen met Auke en Yvonne, twee van de vier hoofdrolspelers, medewerkers, vrijwilligers en cliëntenraad werd de film voor het eerst bekeken. De film maakte veel indruk op onder andere Yvonne zelf. Nieuwsgierig naar de verhalen van Auke, Yvonne, Aad en Ziggy? Bekijk dan het filmpje op ons Youtubekanaal via https://www.youtube.com/watch?v=CUdwY-DcYD0

Kessler Stichting

Bekijk het nieuwsartikel van Kessler Stichting


© MediVacature. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op MediVacature zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie, commercialisatie of exploitatie van de op MediVacature geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (17-10-2017 01:40:06)
Bottrap