HWW zorg neemt studiekosten over

HWW zorg neemt studiekosten over

Ben je bijna klaar met je opleiding Verzorgende IG, Verpleegkundige niveau 4 of HBO-V? En kom je bij ons werken? Dan geven wij jou vanaf heden het betaalde collegegeld* terug!


Of heb je een van deze opleidingen bij een andere werkgever gevolgd? En is er sprake van een terugbetalingsregeling? Ook dan nemen wij vanaf heden die kosten* van je over als je bij ons komt werken!


Haagse Wijk- en Woonzorg (HWW zorg) biedt je afwisseling, diversiteit in cliënten, fijne collega’s, een geweldige plek om nóg beter te worden in je vak en nu dus ook nog je studiekosten retour!


Lijkt je dat wat? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de voorwaarden of een vrijblijvend gesprek over de actuele mogelijkheden. Of kijk voor een overzicht van alle vacatures op het vacatureoverzicht op deze website.


Voor de volgende vacatures is deze regeling van kracht:


* de maximale vergoeding is gebaseerd op het wettelijke les-/ collegegeld. Verder stellen wij voorwaarden tegenover het overnemen van deze kosten in de vorm van een nawerkplicht met terugbetalingsregeling.


Lees het volledige artikel van HWW zorg op de website van HWW zorg.