De manier om als basisarts je talent te benutten

De manier om als basisarts je talent te benutten

Het vak van arts verandert. De zorg wordt steeds dichter om de patiënt heen georganiseerd en vraagt om nauwere samenwerking tussen huisarts en specialist. Maar hoe bereid je je als basisarts hierop voor? Hoe word jij die passende (en ontbrekende!) schakel in het gehele zorgtraject? 


Speciaal voor basisartsen met aandacht voor kwetsbare doelgroepen komt BKV met de Talentklas: een tweejarig regionaal ontwikkeltraject. 


Werken aan verdieping én aan jezelf

In deze Talentklas ga je als anios aan de slag binnen de verstandelijk gehandicaptenzorg, ouderengeneeskunde en huisartsgeneeskunde. Ook volg je een persoonlijk begeleidings- en ontwikkeltraject waardoor jij, met werkervaring op zak, binnen twee jaar klaar bent om door te groeien naar een opleidingsplaats. 


Werken in jouw regio
Deze Talentklas vindt plaats in de regio Groningen en Drenthe. Zes zorginstellingen werken hier mee aan de ontwikkeling van jou en je cv. Hierdoor heb je steeds met andere collega’s, werkplekken, en organisaties te maken. BKV heeft contact met zorginstellingen in andere regio’s om ook hier de mogelijkheden te bekijken. Want een basisarts een brede start in zijn of haar medische carrière bieden, moet in heel Nederland mogelijk zijn!


Meer weten over de Talentklas? Neem contact op met BKV via +31 888 – 22 55 88 of contact@bkvgroup.eu.