Speeddate opleiding verzorgende IG

Speeddate opleiding verzorgende IG

Wil jij het verschil maken in de zorg bij een organisatie waar de cliënt én medewerker de regie hebben? Dan bieden wij je een unieke opleidingsplaats aan binnen Archipel. Wij werken met zelfsturende teams. We verwachten dat jij je verantwoordelijkheid neemt en samen met je collega’s het leven en welzijn van de cliënt verrijkt. Kom leren en werken in een leuk team en ontdek jouw talent in de zorg!


De driejarige opleiding tot verzorgende IG start begin september 2018. Tijdens de opleiding heb je eens in de twee weken, twee dagen les op maandag en dinsdag. De lessen vinden plaats in het Archipel College (Eindhoven) en worden verzorgd door docenten van Archipel en ROC de Leijgraaf. Hierdoor raak je direct vertrouwd met de manier waarop we binnen Archipel werken. Concreter en praktischer kan haast niet!


Met de volgende diploma’s krijg je toegang tot de opleiding verzorgende IG:
• vmbo-opleiding kader, gemengde of theoretische leerweg
• overgangsbewijs havo of vwo 3 naar 4
• diploma mbo-niveau 2


Voldoe jij aan deze eisen of heb je eerder verworven competenties én ben je 17 jaar of ouder, dan is Archipel dé organisatie voor een mooie opleidingsplaats tot verzorgende IG. In de vacature lees je meer over wat je kunt verwachten: BBL opleiding tot Verzorgende IG, Archipel.


Speeddate op 26 juni
Geïnteresseerden in de BBL-opleiding kunnen zich aanmelden voor de speeddate op 26 juni a.s. (18.30 - 20.30 uur) via het formulier op de website van Archipel. Je ontmoet in een informele sfeer medewerkers van de HR-afdeling, je krijgt eerst een korte presentatie over het Archipel College en daarna ga je in gesprek over jouw wensen en onze mogelijkheden. In het filmpje hieronder krijg je een korte impressie van hoe je als 'leerling' aan de slag gaat binnen Archipel.


We love to meet you!


Archipel


Lees het volledige bericht op de webstie van Archipel.