Ontdek Pieters Kamerhuis

Ontdek Pieters Kamerhuis

Nieuwe woonvorm met zorg

Pieter van Foreest komt met een heel nieuwe vorm voor wonen met zorg voor senioren. Speciaal voor senioren die het graag anders zien, die samen met elkaar vorm willen geven aan een nieuwe toekomst. Samen. Samen met de mensen uit de wijk, samen met studenten van de TU Delft, samen met de buurt, samen met de buurtjes van Ipse de Bruggen. Samen dingen bedenken, samen dingen ondernemen, samen Pieters Kamerhuis vormgeven.

 

Pieters Kamers

Pieters Kamerhuis wordt momenteel gerealiseerd in de wijk Poptahof aan het Vorrinkplein 99 te Delft. Senioren kunnen hier een kamer huren en kiezen uit een kamer van 25 vierkante meter of een ruimere en duurdere aanleunwoning van zo’n 50 tot 60 vierkante meter. In beide gevallen huurt men een kamer en worden er afspraken gemaakt over de dienstverlening en thuiszorg.


Pieters Faciliteiten

Bewoners van Pieters Kamerhuis kunnen gebruik maken van de gezamenlijke faciliteiten en activiteiten welke op de begane grond worden aangeboden. Hierbij valt te denken aan Pieters Restaurant, Pieters Gym, schilderen in Pieters Atelier, Pieters Winkel, naar de kapper in Pieters Salon, samen tuinieren in de tuin. Ontmoeten en samen doen is daarbij het sleutelwoord.

De ontwikkeling van het nieuwe type zorghuis is een initiatief van Pieter van Foreest, omdat wij vinden dat het blijven genieten van de kleine dingen van het leven belangrijk is.

Meer informatie over Pieters Kamerhuis of heeft u een leuk idee voor Pieters Kamerhuis? Bel ons: 015 – 515 5000

 

Pieter van Foreest

Bekijk het nieuwsbericht van Pieter van Foreest