Thema-avond Oncologie

Thema-avond Oncologie

Op 5 oktober 2017 organiseert TMI Academy de Thema avond Oncologie in Hoofddorp. Een leerzame avond met drie inhoudelijke presentaties voor genodigden en introducees. V&VN geaccrediteerd.

TMI Academy presenteert: Thema-avond Oncologie

Op 5 oktober 2017 organiseert TMI Academy de Thema-avond Oncologie in Hoofddorp. Tegenwoordig heb jij als zorgprofessional op alle afdelingen te maken met patiënten die kanker hebben. Er wordt verwacht dat jij deze patiënten passende zorg en ondersteuning biedt. Door middel van de Thema-avond Oncologie bieden wij handvatten en informatie aan om deze zorg en ondersteuning nog optimaler te kunnen geven.

Deze avond is enkel toegankelijk voor bezoekers die op de gastenlijst staan.

Datum
5 oktober 2017

Tijd
19:00 - 22:30 uur

Locatie
Schouwburg De Meerse
Raadhuisplein 3
Hoofddorp

Accreditatie
De TMI Thema-avond Oncologie is een door het Kwaliteitsregister V&VN geaccrediteerde scholingsavond. Bijwonen van de avond levert 3 accreditatiepunten op.


Programma
Dr. Anna Blokland, Immuuntherapie Coördinator bij het Antoni van Leeuwenhoek ZiekenhuisDr. Anna Blokland zal met haar presentatie “Immuuntherapie: je eigen lijf als therapie” op de behandeling en werking van immuuntherapie in gaan.

Anneke van Wijk, GZ Psycholoog bij het Helen Dowling Instituut
Hoe kan jij als verpleegkundige passende ondersteuning en zorg bieden aan kankerpatiënten en hun naasten? Wij hebben het HDI uitgenodigd om hier handvatten voor uit te reiken.


Gert van Dijk, Ethicus bij het Erasmus MC
Hoe lang blijf je doorgaan met behandelen? Wordt de diagnose niet te rooskleuring verteld? Elk ziekenhuis heeft zijn eigen beleid, dus welke positie neem je in als gedetacheerde als het gaat om ethisch verantwoord handelen? Gert van Dijk komt als ethicus onder andere deze punten aankaarten. Tevens is er voldoende ruimte om hem vragen te stellen.


Aanmelden
Medewerkers van TMI zijn van harte welkom om deze avond kosteloos bij te wonen. Ook introducees werkzaam in de zorg die interesse hebben in het programma zijn welkom om door TMI'ers te worden meegebracht. Ben jij werkzaam bij TMI en heb je interesse? Meld je dan aan via het intranet of stuur een mail naar scholing@tmi-interim.nl.

Ben jij niet werkzaam bij TMI maar wil je de avond toch graag bijwonen? Indien je wel in de zorg werkt is het mogelijk om op de gastenlijst te komen en daardoor alsnog kosteloos aanwezig te zijn! Wel is er maar een select aantal plekken beschikbaar. Als je interesse hebt om bij de avond aanwezig te zijn verzoeken we je een mail te sturen naar scholing@tmi-interim.nl. Vermeld daarin je naam en functie. Wil je iemand meebrengen die ook werkzaam is in de zorg? Vermeld dit dan ook in de mailing. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op of het gelukt is een plek voor je te reserveren.
Meer over de thema-avond oncologie op de website van TMI.