Tot rust komen en regelmaat opbouwen

Tot rust komen en regelmaat opbouwen

“Ik ben blij dat ik er met mijn verslaving mag zijn!”Bij Botter wonen (verslaafde) dak- en thuisloze mannen met een ernstige psychische aandoening. Botter is een plek waar men tot rust kan komen en weer regelmaat kan opbouwen. Gebruik is onder voorwaarden toegestaan. Onze medewerkers bieden ondersteuning als er zaken geregeld moeten worden op het gebied van geld, huisarts, tandarts, medicijnen en activering.


Op deze locatie is plaats voor 25 mannen. Iedereen heeft een eigen slaapkamer met wastafel en deelt douche en toilet met medebewoners. Verder is er de ADO-kamer. In deze gezamenlijke woonkamer kan men koffiedrinken, een spelletje doen of televisiekijken. Er wordt gezamenlijk gegeten.


Bij ons staat de mens centraal, zowel de cliënt als de medewerker! 


Vanuit 33 werkeenheden ondersteunen wij ruim 1250 cliënten met een ernstige psychische aandoening bij hun herstelproces. Je eigen leven leiden klinkt heel gewoon maar is niet altijd vanzelfsprekend. Wij helpen cliënten weer grip te krijgen op hun leven en toekomstperspectief te creëren. Herstelondersteuning is de basis van de unieke organisatiestructuur van de stichting. Jij als professional op het gebied van herstelondersteuning bepaalt daarom ook mede het beleid.


De Stichting Anton Constandse hecht veel waarde aan de ontwikkeling van haar professionals. Naast het volgen van de post-hbo-opleiding in herstelondersteuning is er een uitgebreid trainingsaanbod, een goede studieregeling en krijgen medewerkers elk jaar de gelegenheid om een weekje bij elkaar in de keuken te kijken (de ‘Wisselweek’). Ook zijn er volop mogelijkheden om mbo- en hbo-stages te lopen binnen de stichting.


Wil jij werken bij een organisatie die de visie ‘eigen regie voor de cliënt = eigen regie voor de professional’ echt in praktijk brengt? Solliciteer dan bij de Stichting Anton Constandse!


De Stichting Anton Constandse is uniek in herstel, jij ook? Twijfel niet en solliciteer bij werkeenheid Botter.