Vervul deze zomer de allerliefste wensen

Vervul deze zomer de allerliefste wensen

Deze zomer willen we als Make-a-Wish samen met jou de allerliefste wens realiseren van honderden ernstig, of zelfs levensbedreigend zieke kinderen. Maak jij met ons van de zomer van 2017 een zomer vol wensen waar? Doe mee, draag bij en vervul met ons honderden wensen..

Make-A-Wish Nederland vervult al sinds 1989 de allerliefste wensen van kinderen van 3 tot 18 jaar die ernstig, of zelfs levensbedreigend ziek zijn. Onze 400 vrijwilligers, die door het hele land actief zijn, zorgen er voor dat wij gemiddeld twee keer per dag mogen ervaren hoe bijzonder het is om wensen te vervullen. Van parachutespringen als 4-jarige tot wasberen knuffelen... we hebben de meest bijzonderste wensen al gehad en worden elke dag gelukkig als we weer de mooiste dromen aanhoren.

Het vervullen van een allerliefste wens is geen moment maar een reis. Met elk kind gaan wij op zoek naar zijn of haar ultieme droom. Samen leven we toe naar het verwezenlijken hiervan. In een traject vol onvergetelijke momenten, waar het hele gezin van kan genieten. Zo maken we van een wensvervulling een wensbeleving met langdurige impact: de Wish Journey.

Uniek voor ieder kind. Elke wens weer. Dat doen we vanuit een breed netwerk van vrijwilligers, sponsors, donateurs en zorgprofessionals. Met hun inzet, steun en creativiteit werken we samen aan kracht en energie voor de kinderen.

Vervul De Liefste Wensen Van Fauvé, Sem, Richard En…

Het liefst vertellen we alle verhalen van alle wenskinderen, want ze zijn stuk voor stuk bijzonder. Naast Fauvé die (hulp)honden wil trainen, is er de wens van Sem om de Legofabriek te bezoeken en Richard, die dolgraag filmregisseur wil worden. En zijn er honderden andere ernstig zieke kinderen met een allerliefste wens.


Maak Een Zomer Vol Wensen Waar

Onze vrijwilligers brengen op dit moment de liefste wensen van de honderden ernstige zieke kinderen in kaart. Hiermee start hun ‘Wish Journey’: het traject naar het verwezenlijken van de wens in de zomer, waar het hele gezin van kan genieten.

 

Film Vol Vervullingen

Om na deze zomer met elkaar terug te kunnen kijken op deze Wish Journeys volgen we deze zomer een aantal wenskinderen. We filmen ze in aanloop naar hun allerliefste wens en uiteraard ook de vervulling ervan. In een documentaire, die op 20 november in het DeLaMar theater in premiere gaat, kunnen we met zijn allen terugblikken op een zomer vol wensen: met de wenskinderen, de families en met jou!

Doneren kan via de website van zomervolwensen.nl