Informatieavond Verpleegkundigen & Verzorgenden  Werken bij ViVa!

Informatieavond Verpleegkundigen & Verzorgenden Werken bij ViVa!

Ben jij afgestudeerd en op zoek naar een baan als verpleegkundige/verzorgende? TMI helpt je graag om je te oriënteren en te laten informeren over de mogelijkheden! Daarom organiseren wij in samenwerking met Viva! Zorggroep een informatieavond en bieden we ontzettend veel mogelijkheden voor jou in de zorg.

Donderdag 1 juni
19:00 uur tot 21:00 uur
De Santmark 1 in Castricum

Wat kan je verwachten?
Heb jij nog geen ervaring met de thuiszorg of juist de behoefte om meer diversiteit in jouw functie te hebben. Dan ben jij deze avond bij Viva! Zorggroep aan het juiste adres! Een leuke en informatieve avond, over alle werkzaamheden die Viva! uitvoert. Viva! Zorggroep is namelijk een organisatie die zich bezighoudt met zowel intramurale zorg als extramurale zorg! Tijdens deze avond zullen er sprekers zijn die vertellen over hun ervaringen met de organisatie en over hun werkzaamheden. Ook gaan de recruiters van TMI graag persoonlijk met je in gesprek om jouw wensen en mogelijkheden te bespreken. Het belooft een leuke en informatieve avond te worden, dus schrijf je nu direct in!

Interesse?
Inschrijven voor de informatieavond kan via onze website. Let op! Uit ervaring is gebleken dat inschrijvingen hard kunnen gaan, schrijf je dan ook zo snel mogelijk in om verzekerd te zijn van een plek op de informatieavond.