Samenwerking is cruciaal

Samenwerking is cruciaal

Multidisciplinaire oefening A1

Witte Kruis heeft in samenwerking met de Brandweer, Politie, de Shell, Rijkswaterstaat en de Lotusgroep Apeldoorn op 3 april meegedaan aan een multidisciplinaire oefening. Deze oefening vond plaats bij het Tankstation Lucasgat langs de A1.

Twee jaar geleden woedde er een zeer grote brand bij het tankstation Lucasgat aan de A1 tussen Kootwijk en Apeldoorn. Een auto reed toen met hoge snelheid op het Shell tankstation in. Dit scenario werd nagespeeld tijdens de oefening. Een automobilist verloor de macht over het stuur en reed op een LPG-installatie in. Hierbij werd een afsluiter geraakt, brak er brand uit en raakten mensen gewond. De verschillende hulpdiensten moesten samenwerken om het incident te klaren. De betrokken partijen kijken terug op een geslaagde oefening!

Bekijk het volledige bericht op wittekruis.nl.


© MediVacature. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op MediVacature zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie, commercialisatie of exploitatie van de op MediVacature geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (17-10-2017 01:53:59)
Bottrap