Informatieve Events Algemeen Verpleegkundigen

Informatieve Events Algemeen Verpleegkundigen

Speciaal voor algemeen verpleegkundigen heeft TMI twee leuke en informatieve events in de planning staan! Ben jij geïnteresseerd in een nieuwe stap in je carrière? Misschien wel op detacheringsbasis in Nederland? Of zoek jij een volgende uitdaging liever over de grens, in Engeland, Ierland, Zwitserland of op de Nederlandse Antillen? Kom dan gratis en vrijblijvend naar onze inloopavond & borrel of informatieavond!

1. Inloopavond & Borrel over werken in Ierland en Engeland
Op dinsdagavond 4 april organiseert TMI een informele borrel voor verpleegkundigen over het werken in Ierland en Engeland! Ben jij pas onlangs afgestudeerd? Dan is Engeland perfect om werkervaring op te doen! Wil je graag aan de slag in het bruisende Dublin? Dan helpen we jou ook graag verder! Meld je snel aan en kom onder het genot van een hapje en drankje alles te weten over jouw droombaan!
• Waar? Café Weesper in Amsterdam
• Wanneer? Dinsdag 4 april
• Hoe laat? 17.00 tot 20.00 uur, maar je mag binnenlopen wanneer je wilt!

Zie voor meer informatie over de inloopavond & borrel Engeland en Ierland: http://www.tmi-interim.nl/inloopavond-ierland-engeland


2. Infoavond voor Algemeen Verpleegkundigen
Maandagavond 10 april vindt er een informatieavond plaats voor verpleegkundigen over het detacheren in Nederland, werken in Zwitserland en werken op de Nederlandse Antillen! Wil jij graag meer afwisseling in je werk, bovengemiddeld verdienen plus leuke extra's als een leaseauto? Kom dan vrijblijvend informatie inwinnen over wat detacheren inhoudt! Of zou jij graag aan de slag willen in het prachtige Zwitserland of tijdelijk waarnemen op het zonnige Aruba? Ook daar hoor je deze avond meer over!

Waar? De Meervaart in Amsterdam
Wanneer? Maandag 10 april
Hoe laat? 19.00 tot 21.00 uur


Zie voor meer informatie over de informatieavond:
https://www.tmi-interim.nl/informatieavond-verpleegkundigen-amsterdam/